Ajutor cu Cazarea

Dacă aveți nevoie de cazare temporară în Moldova, partenerii noștri creștini vă pot ajuta, fie că aveți nevoie să înoptați câteva zile, fie că doriți să așteptați în Moldova până la sfârșitul războiului.

Transport

Noi oferim transport în siguranță de la vamă până la centrele noastre de cazare din țară. De asemenea, când ești gata să mergi mai departe, te putem aduce până la unul din punctele vamale cu România sau Ucraina.

Ajutor Social

Voluntarii și-au unit eforturile pentru a ușura experiența teribilă prin care trec refugiații. Dacă aveți vreo nevoie materială sau socială, suntem aici ca să vă ajutăm în măsura posibilităților.

Ajutor Spiritual

Vreți să vă apropiați mai mult de Dumnezeu? Aveți nevoie de consiliere, doriți să studiați Biblia, sau pur și simplu de cineva care să vă asculte și să se roage împreună cu D-stră? Noi suntem aici ca să vă ajutăm.

Refugiații spun:

Acești oameni cu inimile lor deschise sunt cei mai buni de pe pământ! Cu ajutorul lor am putut ajunge cu copiii de la Palanca până în Bulgaria absolut gratis. Întâi ne-au transportat la un centru de cazare aproape de Chișinău unde au avut grijă deosebită față de noi pentru câteva zile. Apoi ne-au trimis gratis la București într-un centru creștin similar. În sfârșit ne-au transportat gratis în Bulgaria.

Și nu banii contează atât de mult. Voluntarii din aceste centre sunt Oameni cu „O” mare! Ei au avut grijă de noi așa de parcă eram cele mai apropiate rude ale lor!

Cu mare respect și recunoștință infinită!

Olga*

Zaporizhzhia

Pe 2 martie am părăsit Ucraina împreună cu soțul și mama mea de 81 ani care era într-un cărucior de invalizi. Fugeam de război.

La vama moldovenească am fost binecuvântați. Liuda, o voluntară creștină, ne-a luat în grijă, a găsit transport gratis și cazare pentru noi în Chișinău. Apoi am fost trimiși în Praga, gratis din nou, unde am fost primiți și îngrijiți de alți voluntari creștini.

Vă încurajez să aveți încredere în acești voluntari frumoși, buni și creștini.

Anastasiya*

Mikolaiv

Am plecat din Ucraina fără să știm ce ne așteaptă înainte. Însă am fost primiți foarte bine la vamă, ceea ce ne-a luat prin surprindere. Totul a fost gratis – suntem atât de recunoscători tuturor celor care au participat ca să facă aceasta posibil!

Știm că au fost implicate niște comunități creștine, dar nu știm exact care […].

Deja din România am zburat spre prietenii noștri pe cheltuiala noastră.

Există mulți oameni buni în lume și întotdeauna este posibil să vă întoarceți. Deci nu riscați viețile părinților și copiilor voștri.

Nataliya*

Slovyansk

*Numele au fost schimbate din motive de securitate.
Dacă ai beneficiat de ajutorul nostru, recenzia ta ar putea ajuta alți refugiați să aibă încredere în noi. Te rugăm să lași o recenzie pe Google sau pe Facebook.